De nieuwe Paas producten van Stoepje bakker Luc
Geplaatst op: 05 mrt 2021

Onze nieuwe Paas producten van Stoepje bakker Luc

Ja, ja! Pasen staat weer voor de deur. Dat betekent dat wij van Stoepje bakker Luc weer de lekkerste producten voor jou klaar hebben liggen.

Waar denk je als eerst aan wanneer je denkt aan Pasen? Juist, onze heerlijke Paasstol. Deze hebben wij dit jaar ook in de kleine variant, hoe leuk en lekker is dat! Uiteraard heeft de Mini Paas Stol een vulling met 100% Amandelspijs. Dit is een echte aanrader als aanvulling op jouw Paastafel of als tussendoortje!

300x300px-Kasteeltjes geel-1.png

Kasteeltje

Een heerlijk gebakje dat bestaat uit luchtige cakelagen, met tussen de lagen een romige crème, je kent hem vast wel: het Kasteeltje. De Kasteeltjes zijn op dit moment geel gekleurd, om vast goed in de Paas stemming te komen.

300x300px-Assortiment Petit Fours-1.png

Petit Fours

Zoek jij een feestje op je gebaksbordje én een feestje in je mond? Ga dan voor onze Petit Fours, dan weet je zeker dat je echt gaat genieten. De Petit Fours hebben een verrukkelijke koekbodem dat is gevuld met roomboter amandelspijs en room. Er zijn 4 verschillende smaken: advocaat, abrikozen, chocolade met framboos en mokka met caramel. Dit zijn gebakjes die echt niet tijdens jouw Pasen mogen ontbreken.

300x300px-Advocaat gebak-1.png

Advocaat Slagroom/ Crème

Een bodem van schuim met daarop een vulling van slagroom en advocaat crème. Die combinatie klinkt toch als muziek in de oren?

300x300px-Stoepje 1 feb 20207382.png

Paas Schnitt

Deze overheerlijke Paas schnitt met een luchtig kapsel is gedecoreerd met een laag marsepein. Tussen de twee luchtige kapsels zit echte Zwitserse room. Dat is pas echt smullen.

300x300px-Bokkepootjes geel.png

Luxe Paas Bokkepoot

Jouw vertrouwde Bokkepoot maar dan in de Paaskleur, genieten!


Loopt het water jou al in de mond bij het zien van deze producten?

Zien we jou aan onze kraam? Kom snel naar Stoepje bakker Luc.

Meer nieuws